Over ons

Wie we zijn

Ons verhaal .

We zijn een gepassioneerd bedrijf gestart in cyber security en ethisch hacken omdat we geloven dat het belangrijk is om organisaties te helpen hun digitale veiligheid te verbeteren. Met onze jarenlange ervaring in deze industrie, zijn we in staat om de meest effectieve en innovatieve oplossingen aan te bieden om bedrijven te beschermen tegen cyberaanvallen en te helpen hun systemen te versterken.

We zijn toegewijd aan het bevorderen van ethisch hacken en het onderwijzen van mensen hoe ze hun systemen op een verantwoorde manier kunnen beveiligen. Dit helpt om ondernemingen veiliger te maken en tegelijkertijd te helpen om de vaardigheden en kennis van onze klanten te verbeteren.

Onze passie voor cyber security en ethisch hacken is wat ons drijft om de beste diensten aan onze klanten te bieden en te helpen om hun digitale veiligheid te verbeteren.

Goede afspraken

Per project bepalen we de scope dat we finaliseren in een duidelijke overeenkomst.

Perfect werk

De uitvoering van deze fase zal telkens gebeuren volgens onze ethische manier van werken die wij erg belangrijk vinden.

Rapportage & Nazorg

Wij voorzien we een duidelijke rapportage voor zowel het management alsook de technische mensen.

Super Team .

Een top team in een gepassioneerd bedrijf. Zowel op het gebied van netwerkbeveiliging, data bescherming en incident response. Wij blijven steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cyber security en deze kennis kunnen we toepassen om organisaties te beschermen tegen cyberdreigingen.

Glenn Bogaerts

Glenn Bogaerts

Ethical Hacker - Pentester

Certificatie

Offensive Security Certified Professional - OSCP
Certified Ethical Hacker - CEH

Technologieën

Netwerk Pentest
Applicatie Pentest
Fysieke Pentest
Netwerk Security
Endpoint Security
Monitoring
NDR
EDR
XDR