Evy Talboom

Evy Talboom

Customer Success Officer

Biografie

Maak kennis met Evy, een toegewijde en gepassioneerde Customer Success Officer voor BOSSIT Cyber Security. Met een sterke achtergrond in verkopen en het werken met mensen, was Evy altijd al geïntrigeerd  om mensen en bedrijven te beveiligen en te beschermen tegen online bedreigingen.

Evy realiseerde zich al snel dat haar ware passie lag in Cyber Security en ze zette haar carrière voort in dit vakgebied. Als een vrouw in Cyber Security heeft Evy veel uitdagingen onderweg moeten overwinnen, maar ze heeft deze ervaringen gebruikt om te groeien en te gedijen in haar rol.

Als Customer Success Officer is Evy verantwoordelijk voor het zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met de diensten en oplossingen van BOSSIT. Ze werkt nauw samen met hen om hun behoeften en uitdagingen te begrijpen en biedt hen op maat gemaakte oplossingen die aan hun specifieke vereisten voldoen.

Evy’s toewijding aan haar werk is duidelijk te zien in de resultaten die ze levert. Haar klanten zijn consequent onder de indruk van haar responsiviteit, kennis en vermogen om boven en buiten te gaan om hun tevredenheid te garanderen. Ze is een vertrouwde adviseur voor veel bedrijven en heeft sterke relaties opgebouwd met haar klanten door de jaren heen.

Ze gelooft dat diversiteit in de tech industrie essentieel is voor innovatie en vooruitgang, en ze is vastbesloten om een rolmodel te zijn voor jonge vrouwen die willen werken in Cyber Security.

Samengevat is Evy een echt Women in CyberSecurity die gepassioneerd is over haar werk en toegewijd is aan het leveren van uitzonderlijke resultaten voor haar klanten. Haar expertise, toewijding en pleitbezorging voor vrouwen in Cyber Security maken haar een waardevolle aanwinst voor haar bedrijf en de industrie als geheel.

Skills

Customer Success90%
User Awareness & Phishing80%
Marketing & Sales100%
Administratie85%

Contact Info

Phone : +32 (0)472 22 59 00
Email : contact@bossit.be