Services

Wireless Pentest

Een wireless pentest is een beveiligingstest waarbij ons team van experts de beveiliging van uw draadloos netwerk onderzoekt. We gebruiken hiervoor verschillende tools en technieken om de zwaktes in het draadloze netwerk te vinden en te beoordelen hoe gemakkelijk het is om in te breken.
Wifi Adapter
Wat zijn de

Voordelen

Een risco analyse uitvoeren door middel van een wireless pentest biedt een aantal belangrijke voordelen. Zo kan het helpen om de beveiliging van uw draadloos netwerk te verbeteren en potentiële kwetsbaarheden te identificeren. Dit leidt tot een vermindering van het risico op cyberaanvallen en datalekken. Bovendien kan het bedrijfsproces verder worden geoptimaliseerd door het identificeren van zwakke punten in de infrastructuur en het implementeren van verbeterpunten.

Kortom, een wireless pentest is een effectief middel om de beveiliging van een draadloos netwerk te verhogen en tegelijkertijd de efficiëntie van het bedrijf te verbeteren.

White Box Pentest

We starten met volledige informatie over het doelwit

Greybox Pentest

We starten met geringe informatie over het doelwit

Black Box Pentest

We starten zonder bijkomende informatie over het doelwit

Hoe werkt een

Wireless Pentest

Deze pentest begint met het opstellen van een plan. Hierin staat omschreven welke beveiligingstesten uitgevoerd gaan worden en welk doel ze hebben. Vervolgens wordt het draadloze netwerk van uw organisatie onderzocht op zwaktes. Dit doen we door gebruik te maken van geautomatiseerde tools en manuele testen.

Als we zwaktes vinden, worden deze gerapporteerd aan de organisatie. We omschrijven hoe we zwakte konden misbruiken en hoe deze opgelost kan worden.

Wifi Adapter

Prijzen Voor Wireless Pentest

Wifi Pentest

  • Eénmalig Pentest - 1 dag
  • Handmatige testen door gecertificeerde pentesters
  • Detectie van (meest recente) kwetsbaarheden en beveiligingsrisico's
  • Detectie van zwakke wachtwoorden of encryptie
  • Man-in-the-Middle aanvallen
  • Evil Twin aanvallen
  • Management Rapport
  • Technisch Rapport
Meer info

Interesse In Wireless Pentest Op Maat?