BOSSIT op TV bij Kanaal Z

Evy Talboom CS Officer

Hallo allemaal!

Evy Talboom CS Officer

We hebben fantastisch nieuws om te delen! Onze organisatie BOSSIT zal in het weekend van 25, 26 en 27 maart 2023 te zien zijn op Kanaal Z. Het programma Alle zaken op een rijtje doet een TV special over Cyber Security. In de uitzending vertellen we wat meer over Ethical Hacking en Pentesting. We zijn ontzettend blij en trots om onze expertise en visie te delen over deze belangrijke kwesties.

Dit is een geweldige kans voor BOSSIT op TV te krijgen en ons bedrijf te presenteren. We vertellen wat meer over cyber security bij Belgische KMO’s. We hopen dat deze uitzending u een beter inzicht zal geven in onze werkwijze en filosofie.

Evy Talboom praat onder meer over dat bewustwording van Cyber Security binnen Belgische KMO’s sterk varieert. Afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het bedrijf, de sector of het type gegevens dat ze verwerken. We zien over het algemeen dat bewustwording toeneemt binnen de Belgische KMO’s. Mede door de groeiende dreiging van cyberaanvallen en de toenemende regelgeving zoals NIS2.

Glenn Bogaerts vertelt wat meer over Ethische Hackers en hoe we bij BOSSIT te werk gaan in een Pentest.

We willen graag Kanaal Z bedanken voor deze geweldige gelegenheid om onze boodschap te verspreiden. Het is een eer om te worden uitgenodigd voor deze uitzending en we zijn enthousiast om ons verhaal te delen met een breed publiek.

BOSSIT Info

We nodigen iedereen uit om te kijken en meer te leren over Ethical Hacking en Pentesting. En om BOSSIT beter te leren kennen. Mis deze kans niet om meer te weten te komen onze diensten op het gebied van cyber security.

Bedankt voor uw aandacht en tot ziens op Kanaal Z!

Voor meer informatie kunt u steeds contact met ons opnemen.

PS: Als u niet kan wachten op de volledige uitzending van BOSSIT op TV. We kunnen u ons stukje alvast hieronder aanbieden!