BOSS IT
Degelijk en onafhankelijk IT-advies voor KMO's en zelfstandigen

BOSS IT Elektronica


Elektronica

Door middel van elektronica is vrijwel elke vorm van automatisatie te realiseren.
Met micro elektronica is het mogelijk apparaten en objecten te creëren die reageren op hun omgeving door middel van digitale en analoge inputsignalen.
Op basis van deze input kan een schakeling autonome actie initiëren door het afgeven van digitale en analoge outputsignalen. Input kan bijvoorbeeld worden gegenereerd door schakelaars, lichtsensoren, bewegingsmeters, afstandsmeters, temperatuursensoren, of op basis van commando's afkomstig van internet, een radiomodule of een ander apparaat met een seriële interface. Outputsignalen kunnen bijvoorbeeld motoren, lampjes, pompjes en beeldschermen aansturen, maar ook input genereren voor een andere micro controllers.


Lopende Projecten


Woordklok

Woordklok

Op deze woordklok is de tijd letterlijk af te lezen in woorden in plaats van de gekende cijfer klokken

Lees meer
Prick-o-matic

Prick-O-Matic

‘kant’ is een op zichzelf bestaand, opengewerkt weefsel, door de kantwerkster vervaardigd, met op klossen gewonden garen (kloskant) of met naald en draad (naaldkant).
Eén van de eerste fases van kantklossen is het "prikken" van een ontwerp. Kleine ontwerpen kunnen vlot en snel geprikt worden, naarmate de ontwerpen groeien beginnen deze "prikkingen" beduidend meer tijd te consumeren.

Het opzet van dit project bestaat erin deze fase te automatiseren aan een constante en hoge precisie.Afgewerkte Projecten


DIY CNC

CNC

Deze CNC machine werd volledig uitgetekend en geassembleerd door ons. Hiervoor werd beroep gedaan op een Atmega328P micro controller als de sturings unit. Alle mounts die u op de foto ziet werden door onze 3D printer gemaakt.

Met deze CNC zijn we in staat prototype PCB te maken maar we kunnen ook plexiglas, plastiek en hout bewerken.